NOVÉ INFO K DOGFRISBEE / NEW INFO ABOUT DOGFRISBEE

04.06.2013 14:06

Akce se přesouvá na fotbalové hřiště v Pohořanech u Olomouce! Soutěž je kvalifikací na MČR a součástí Poháru. Rozhodčí zůstávají stejní!

Závody začnou v sobotu v 11:00, aby mohli případně stihnout dojet i Češi, kteří s cestou nepočítali a v pátek ještě pracují. Ostatní mohou přijet již v pátek od 20:00, kdy na hřišti končí hasičské závody (nebojte, nebudou tam cákat vodou, nýbrž běhat orienťák apod.).

Občerstvení bude zajištěno naším vrchním grilmenem Standou (bečka, gril, guláš a podobné lahůdky). V sobotu večer proběhne klasický FFFF beer race :) K dispozici máme sprchy i WC přímo v klubovně vedle hřiště. Na akci bude možnost koupit si FFFF dresy, jinak v tom já a Miguel budeme muset chodit oblečení až do konce života :o)

Máme omezené prostory na parkování, ale jsou blízko hřiště. Prosíme, abyste nevjížděli auty před klubovnu, kde bude jen pár míst pro organizátorská auta. Parkovat se dá u hospody cca 80m od hřiště, naproti hospodě přes silnici na zpevněném plácku (u domu, kde nikdo nebydlí) a v trávě podél cesty, která vede od hospody ke hřišti. V sobotu po 11:00 se bude dát vjet auty na štěrkové hřiště na malou kopanou, která je hned vedle hřiště (do 10:30 se tam hraje zápas).

Stanovat budeme přímo na hřišti podél hrací plochy. Tipy na blízké hotely, kde berou psy, dodáme nejpozději ve středu.

Prosím všechny závodníky, kteří jsou již přihlášení, aby mi na e-mail (lucky.darri@seznam.cz) nebo soukromou zprávou na facebooku potvrdili, zda přijedou a který den přijedou (i pokud nepřijedete vůbec, díky). Pokud se někdo chce ještě přihlásit, má možnost zde!

 

Přibližný časový program:

pátek od 20:00 - příjezd

sobota do 10:30 - registrace (očkovací průkaz a CD s hudbou s sebou)

sobota 11:00 - 18:00 - 1. kolo Superminidistance, 1. kolo freestyle starters, 1. kolo freestyle open, minidistance starters, minidistance open

sobota 19:00 - beer race

sobota od 20:00 - párty

neděle 9:30 - 2. kolo Superminidistance, 2. kolo freestyle starters, 2. kolo freestyle open, vyhlášení výsledků

 

Mapka (kliknutím zvětšíte):